Kropsterapeutisk behandling, der giver mennesker adgang til deres fulde potentiale​

En kropsterapeutisk behandling hos BEI, tager som oftest afsæt i en konkret problemstilling i det fysiske, følelsesmæssige eller intellektuelle plan. Behandlingen har til formål at bringe bevægelse og mulighed for forandring ind i de områder i livet, der er stagneret og smertefulde, så en større bevægelsesfrihed bliver mulig igen.

Behandlinger:

Kropsterapeutisk behandling med fysisk fokus - 1 time

850
425 kr. HALV PRIS ved bookning i maj
  • Kropsterapeutisk behandling

Kropsterapeutisk behandling med fysisk fokus - 1 time

800 kr.
  • Kropsterapeutisk behandling

Indre Barn / Kropsterapeutisk behandling - 2 timer

1250
875 kr. 30% RABAT ved bookning i maj
  • Indre Barn samtale terapi
  • Kropsterapeutisk behandling

Samtale terapi og kropsterapeutisk behandling - 2 timer

1250 kr.
  • Kropsterapeutisk behandling
  • Kropsterapeutisk behandling
behangling800x800

Kroppen/ (B)ei -Body

Kroppen er vores fysiske udgangspunkt i det levede liv her på jorden. Kroppen er vores faste følgesvend fra vores allerførste tilstedeværelse i fosterstadiet og den går med os gennem tykt og tyndt til vores sidste åndedrag.

det er kroppen der husker – selv det vores sind har gemt væk – og vores krop der mærker konsekvenserne af alle fysiske, følelsesmæssige og tænkte krinkelkroge vores liv bevæger sig igennem. Det er også kroppen der betaler prisen gennem smerter og ubehag når den selv eller et af vores andre centre (følelserne eller intellektet) er i ubalance. Kroppen er også vores anker og vores trygge havn når vi lærer at arbejde med den. den er også altid klar til at gøre os opmærksom på det der har brug for opmærksomhed, når vi lærer at tale dens sprog.

Kropsterapien er en hjælp til at komme i tættere dialog med kroppen og dens potentialer.

Teknikkerne vi bruger er akupressur, pulseringer og let ledmobilisering.

 

Følelser/ B(e)i -Emotion

Vores følelser er vores navigations system i livet og det er derfor vigtigt at “GPS-en” er opdateret. 

Det følelsesmæssige har særlig stor prioritet i arbejdet her hos BEI, da det har en enorm betydning for vores velbefindende at vi er følelsesmæssigt afbalancerede. 

Vi arbejder her med særligt Indre Barn teknikker for at afdække gamle følelsesmønstre der i det ubevidste kan ligge og være styrende for vores adfærd – ofte på en uhensigtsmæssig måde.

Indre Barn ser på årsagen til mønstrene, så de bliver tydelige og kan bearbejdes og opdateres til en version der passer til vores nuværende tilværelse.

Intellekt /be(i) - Intellect

Intellektet – eller vores tanker danner vores fortælling om os selv på godt og ondt. 

Vi har brug for et hoved vi kan stole på vil arbejde med os og ikke er løbet løbsk i vrangforestillinger og selv sarbotage gennem evig selvkritik og konstant summen der endda til tider kan afholde os fra noget så fundamentalt som vores søvn.

Hos BEI ser vi også på hvordan man stille og roligt kan genvinde styringen med et intellekt, der har fået lov til at tage en uheldig styring, som både følelser og kroppen lider under.

Det siger mine kunder